Anouska Van der Jeught – Collega

Featured image for “Anouska Van der Jeught – Collega”

Na het afronden van de studies in Accountancy-Fiscaliteit, gevolgd door een extra opleiding in Financiën en Verzekeringswezen, werd er in september 2005 een start gemaakt bij kantoor Vahodi FS. Aanvankelijk bestond het team uit slechts twee personen, met een focus op backoffice en administratie. Door de jaren heen is er aanzienlijke kennis opgedaan in diverse domeinen.

De kans om te groeien en te leren, met de onvermijdelijke ups en downs, werd ten volle benut. Steun was altijd aanwezig vanuit de familie Van Hootegem. Inmiddels zetten de jonge dertigers van de familie de krijtlijnen uit voor het bedrijf.

Het team heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt en telt nu meer dan 15 personen. Ook jongeren krijgen hier de kans om zich te ontwikkelen in hun job. Het werk is boeiend en afwisselend, met ruimte voor persoonlijke werkplanning. Er wordt in tandems gewerkt, waarbij administratieve medewerkers de commerciële collega’s ondersteunen om maatwerk te leveren. Dit versterkt de groepsdynamiek, wat belangrijk is aangezien men veel tijd doorbrengt met collega’s.

Om de teamgeest te versterken en waardering te tonen, worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Dit varieert van themafeesten en een Secret Santa tot jaarlijkse teambuildingactiviteiten. Eerdere activiteiten omvatten onder meer een bezoek aan de VTM-nieuwsstudio's en een survivalparcours. Er wordt met enthousiasme uitgekeken naar de tweedaagse teambuilding deze zomer.

Kortom een leuke werkplek met veel toffe collega’s en veel doorgroeimogelijkheden om van uw werk een tweede thuis te maken.

Ondertussen werken we sinds september 2023 in een gloednieuw, groot modern kantoor, wat voor extra energie zorgt en ik de luxe heb om op minder dan 5 minuten mijn droom job uit te oefenen.