Verzekeringen voor particulieren en bedrijven

Met een verzekering op maat van uw noden slaapt u altijd op beide oren. Dat is zo voor particulieren, maar ook voor ondernemers en bedrijven. NAast de wettelijk verplichte verzekeringen, helpt Vahodi u ook met andere interssante oplossingen. In elke levensfase en voor elke uitdaging.
Image

Gezins- en rechtsbijstand

Uw gezin is uw meest kostbare goed. U wil hen dan ook optimaal beschermen tegen onverwachte gebeurtenissen en hoge kosten. Met deze formules helpt Vahodi u op weg:

Familiale verzekering

Scoorde uw kind een doelpunt in het glasraam van de buur? Of heeft uw hond de buurman per ongeluk gebeten? Deze verzekering dekt uw burgerlijke aansprakelijkheid voor lichamelijke en materiële schade aan derden.

Ongevallenverzekering

Een ongeval is snel gebeurd. Bescherm uzelf tegen de medische kosten, tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid, psychologische bijstand, ... met een ongevallenverzekering. Ook uw poetshulp of tuinman kunnen op deze manier verzekerd worden.

Overlijdensverzekering

Een onverwacht overlijden brengt financiële kopzorgen met zich mee. Een overlijdensverzekering dekt de belangrijkste kosten en ondersteunt uw gezin. Net zoals een schuldsaldoverzekering bij een hypothecaire lening.

Aanvullende invaliditeitsverzekering

Wanneer u plots arbeidsongeschikt wordt, leidt dat tot een inkomensverlies. Een invaliditeitsverzekering ondersteunt u en uw gezin financieel, als aanvulling op de schuldsaldo- en overlijdensverzekering.

Reisverzekering

Reis zonder zorgen en verzeker u tegen pech op vakantie in binnen- en buitenland. Ook uw wagen, bagage, een eventuele annulering of repatriëring kan u laten dekken. Het hele jaar door, of enkel wanneer u het nodig hebt.

Rechtsbijstands-verzekering

De kosten voor juridisch advies of een advocaat kunnen hoog oplopen. Via verschillende formules kan u een rechtsbijstandsverzekering afsluiten die de factuur dekt. Met een fiscaal voordeel in uw personenbelasting erbovenop.

Uw woning verzekeren

Brand, storm, inbraak, … kunnen aanzienlijke schade toebrengen aan uw woning. Of u nu eigenaar, huurder of verhuurder bent. Met deze verzekeringen bent u optimaal beschermd:
Image

Brandverzekering

Een brandverzekering dekt de schade aan uw huis en inboedel in geval van brand- of stormschade. Bovendien geniet u zo van bijstand en hulp 24 op 7 om herstellingen en opvang te regelen.

Diefstalverzekering

Diefstal laat diepe sporen na op uw gezin. Met een dekking tegen diefstal worden uw gestolen spullen vergoed en de schade hersteld.

Huurders en
verhuurders

Sinds 2019 is het verplicht voor huurders om een brandverzekering af te sluiten. Daarnaast kunnen zowel als huurder en als verhuurder bijkomende verzekeringen interessant zijn. Zo geniet u beide van rechtsbijstand en advies bij complexe situaties. Denk maar aan een onverwachte verhuis, huurschade, sterk verhoogde huurprijs, wanbetaling, …

Veilig de baan op

Wie zich verplaatst, moet goed verzekerd zijn. Ongeacht uw vervoersmiddel heeft Vahodi de gepaste formules in huis. Al dan niet aangevuld met een rechtsbijstandsverzekering.

Autoverzekering

Uw wagen verzekeren is een goed idee. Met een kleine of grote omnium is de schade aan uw voertuig gedekt. Een burgerlijke aansprakelijkheid aan derden is bovendien verplicht en beschermt uw passagiers. De bijstandsverzekering helpt u op weg in geval van pech of problemen onderweg.

Motorverzekering

Een ongeval is snel gebeurd. Bescherm uzelf tegen de medische kosten, tijdelijke of blijvende arbeidsongeschiktheid, psychologische bijstand, ... met een ongevallenverzekering. Ook uw poetshulp of tuinman kunnen op deze manier verzekerd worden.

Fietsverzekering

Elektrische fietsen, koersfietsen, gravelbikes, mountainbikes, bakfietsen, ... Deze duurzame mobiliteitsoplossingen hebben vaak een stevig prijskaartje. Verzeker uw fiets daarom tegen diefstal en schade, maar ook uzelf bij een val. Met een extra bijstandsverzekering komt u veilig thuis.

Camper of caravan

Reizen met de camper of caravan is genieten van vrijheid. Vertrek met een gerust hart door u goed te verzekeren met een kleine of grote omnium bijstandsverzekering.

Verzekerd tegen ziekte en hospitalisatie

Van een dagopname of operatie tot diagnostische tests of medicatie: met een hospitalisatieverzekering zijn uw medische kosten gedekt na tussenkomst van het ziekenfonds. Zowel voor, tijdens als na uw ziekenhuisverblijf. U kan een hospitalisatieverzekering eventueel ook uitbreiden voor bijstand in het buitenland of bijstand met een huishoudhulp of kinderoppas.

Image

Verzekeringen voor ondernemers

Als ondernemer focust u op wat u graag en goed doet: uw bedrijf. Met de juiste verzekeringen kan dit in alle gemoedsrust en met een optimale bescherming voor uw:

Bedrijfsvoertuigen

Verzeker de bedrijfswagens, bestelwagens, vrachtwagens, ... in uw wagenpark met de wettelijk verplichte BA-verzekering en een omniumdekking. Ook de goederen en het materiaal in de wagens kan u laten beschermen tegen schade, diefstal en andere risico's.

Gebouwen

Uw bedrijfsgebouwen zijn de uitvalsbasis voor uw professionele activiteiten. Met een brandverzekering zijn ze beschermd tegen brand, storm, vandalisme, waterschade, glasbreuk, arbeidsconflicten, ... Voor sommige beroepen zijn verplichte en gespecialiseerde verzekeringen nodig. Denk maar aan de objectieve dekking voor publiek toegankelijke plaatsen zoals onder meer een restaurant of cinema.

Materiaal

Machines, servers, printers, laptops, ... Verzeker uw vaste en mobiele machines en uw elektronica in een allriskdekking tegen schade, breuk en defecten. Zo beperkt u de hinder aan de dagelijkse activiteiten van uw onderneming.

Aansprakelijkheid

Bescherm uzelf en uw medewerkers tegen de risico's van ondernemen met een bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering (D&O), BA Uitbating, BA Beroepsaansprakelijkheid, Objectieve Aansprakelijkheid voor Brand en Ontploffing en een Rechtsbijstand Uitbating.

Image

Bescherm je werknemers

Een verzekeringspakket voor uw werknemers is enerzijds wettelijk verplicht en anderzijds een bijkomende troef in de war for talent. Bij Vahodi helpen we u met deze dekkingen en extralegale voordelen:

Arbeidsongevallen

Wie met personeel werkt heeft verplicht een arbeidsongevallenverzekering nodig. Ook ongevallen tijdens verplaatsingen van, naar en voor het werk vallen daaronder. Deze dekking vergoedt kosten voor medische verzorging, prothesen en verplaatsingen, net zoals een vergoeding voor tijdelijk loonverlies, blijvende arbeidsongeschiktheid of bij overlijden.

Hospitalisatie

Een ziekenhuisopname kost veel geld. Een goede hospitalisatieverzekering ook. Daarom kan u dit werknemers en hun familieleden aanbieden als extralegaal voordeel. Er zijn verschillende formules en dekkingen mogelijk.

Groepsverzekering

Via een groepsverzekering bouwen uw werknemers aanvullend pensioen op, maar het is ook mogelijk extra waarborgen toe te voegen. Denk maar aan arbeidsongeschiktheid, overlijden, premievrijstelling, … Zo optimaliseert u uw medewerker zijn of haar loonpakket.

Overlijdensverzekering

Uw personeel en hun familie beschermt u tegen onverwacht overlijden door een aanvullende waarborg bij de groepsverzekering af te sluiten. Maar vergeet uzelf als ondernemer niet. U kan uw gezin beschermen met een tijdelijke overlijdensdekking, een overlijdensdekking via uw pensioenopbouw en via en schuldsaldoverzekering. Zo hoeven uw nabestaanden zich geen financiële zorgen te maken.

Daarnaast moet u ook aan uw bedrijf denken. Via een overlijdensverzekering garandeert u de continuïteit van de activiteiten en de terugbetaling van bestaande kredieten. Ook uw aandeelhouders zijn op die manier beschermd tegen kapitaalverlies.

Gewaarborgd inkomen

Ook als ondernemer kan u ziek of arbeidsongeschikt worden. Uw inkomen is niet langer gegarandeerd, maar uw vaste kosten blijven lopen en de uitkering via het ziekenfonds volstaat vaak niet. Een verzekering gewaarborgd inkomen geeft meer financiële zekerheid en is bovendien fiscaal voordelig.

Image
Image

Onze experten staan voor je klaar
met persoonlijk advies

Maak hier je afspraak