Bankagent en verzekeringsmakelaar voor het leven

Met een team van 15 ervaren medewerkers staat Vahodi voor u klaar. Als particulier, zelfstandige, kleine kmo of groot bedrijf. We zijn een totaal advieskantoor voor financiƫle, fiscale en juridische dossiers. Wees welkom in onze kantoren in Lievegem en Gent.

Zo gaan we te werk

Of het nu gaat om verzekeringen, spaarformules, leningen of beleggingen: Vahodi staat aan uw zijde doorheen de verschillende fases van uw leven. We luisteren naar uw verhaal, brengen uw wensen in kaart en werken een duidelijk, transparant voorstel op maat uit. Zo weet u steeds wat u mag verwachten.
Image
Image

Onze waarden

Familiaal karakter

We streven naar persoonlijk contact en nabijheid voor elke klant. Met 2 kantoren en een vast contact is Vahodi altijd dichtbij.

Loyaliteit

We ondersteunen en versterken onze klanten, als een betrokken en proactieve partner. Van particulieren tot groeiende bedrijven.

Expertise

Met een brede kijk op het bank- en verzekeringsaanbod en 40 jaar ervaring, bieden we een antwoord op elke vraag.

Ons team

Onze gespecialiseerde medewerkers beschikken over ruime expertise en een breed netwerk aan partners om u op weg te helpen. Altijd professioneel en met het oog op een optimale, persoonlijke service.
Image
Joakim Van Hootegem
Expert KMO verzekeringen & bestuurder
Image
Mieke Theus

Expert schade & bestuurder

Image
Philippe Destoop
Expert vermogensopbouw
Image
Wouter van Heule
Expert vermogensopbouw & expert kredieten
Image
Claudine De Keyser
Expert vermogensopbouw
Image
Image

Onze experten staan voor je klaar
met persoonlijk advies

Maak hier je afspraak