Onze kredietoplossingen

U staat op het punt een woning of bedrijfsgebouw te kopen, te bouwen of te renoveren? We wensen u alvast proficiat met deze grote investering en helpen u op weg met een gepaste financieringsformule voor uw vastgoed.
Lening op afbetaling
Hypothecaire lening
Alternatieven voor het hypothecair krediet
Financiering van bedrijfsgebouwen
Image

Lening op afbetaling

Een lening op afbetaling werkt met maandelijkse aflossingen en een vaste of variabele rentevoet over een termijn van 1 tot 7 jaar. Dit type lening sluit u af voor persoonlijke redenen zoals studies, een huwelijk, vakanties, de aankoop van een wagen, fiets, motor of mobilhome. U kan dit ook gebruiken voor de renovatie, energiebesparende investeringen, tuinaanleg of interieurwerken van uw woning.

Hypothecaire lening

De hypothecaire lening is een traditionele formule voor particulieren om uw woning te kopen, te bouwen of te verbouwen. Het werkt met maandelijkse aflossingen en vaste of variabele rentevoeten. Deze wordt afgesloten voor een periode van maximum 30 jaar.

Image

Alternatieven voor het hypothecair krediet

U kan vastgoed ook financieren via een levensverzekering en uw opgebouwde pensioenkapitaal. Zo hoeft u niet tot aan uw pensioen te wachten om te investeren in vastgoed en blijft u toch verder sparen voor dat extra spaarpotje na 65 jaar.

Wedersamenstelling van het krediet

U gebruikt het opgebouwde pensioenkapitaal op de einddatum van uw verzekeringscontract om uw hypothecair krediet terug te betalen. De kredietintresten betaalt u regelmatig, het geleende kapitaal in 1 keer op de einddatum van het krediet.

Voorschot op pensioenkapitaal

U kan een voorschot op uw opgebouwde pensioenkapitaal vragen om een onroerend goed aan te kopen. Verkoopt u het pand weer, dan moet u het voorschot wel terugbetalen.

Financiering van bedrijfsgebouwen

U kan uw kantoor of bedrijfsgebouw aankopen via een klassieke hypothecaire lening. Maar er zijn ook andere mogelijkheden, zoals VAPZ (Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen), een RIZIV-contract, POZ (Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen) en IPT (Individuele Pensioentoezegging).

Vastgoed

Misschien plant u wel een verbouwing of een nieuwe inrichting van uw kantoor? Met het juiste krediet kunt u vooruit.

Bedrijfsvoertuigen

Voor een zelfstandige is een bedrijfsvoertuig vaak onmisbaar. Leveringen doen, langs gaan bij een klant. Het maakt allemaal deel uit van uw beroepsleven.

Werkmateriaal

Voor al uw roerend goed en kleine investeringen. Leen precies wat u nodig hebt om uw plannen te realiseren.

Overnames

Uw zakenpartner uitkopen? Van uw eenmanszaak een bv of nv maken? Ons investeringskrediet is aangepast aan uw persoonlijke noden en budget.
Image
Image
Image

Onze experten staan voor je klaar
met persoonlijk advies

Maak hier je afspraak