Onze geschiedenis

Vahodi startte in 1985 als zelfstandige in bijberoep met het bankagentschap AN-HYP. De bedoeling was toen om het kantoor te combineren met een job in het onderwijs. Tot in 1995 de eerste medewerker in dienst kwam. Een jaar later volgde de verhuis naar het kantoor in Beke 20 in Waterschoot en een reeks overnames van andere verzekeringskantoren.

In 2005 werd de dagelijkse leiding over bank en verzekeringen afgesplitst en overdragen aan de medewerkers. Om de verder groei van Vahodi te ondersteunen werd in 2012 een samenwerking opgestart met het AXA-kantoor De Moore & Opstart in Gent. Zo’n 5 jaar later openden we daar onze eigen vestiging in de Dampoort. Vahodi en onze klantenportefeuille bleef groeien, onder meer door enkele overnames en samenwerkingen met AXA-filialen. In 2020 fusioneerden we dan ook met Kantoor De Groote. Datzelfde jaar kwam Joakim Van Hootegem aan het roer als verantwoordelijke voor het gedeelte bank en verzekeringen.

Intussen drong een ruimere locatie zich op. In september 2023 verhuisden we het kantoor in Lievegem naar Kasteel De Schepper. Vandaag telt onze volledige Vahodi-familie zo’n 15 medewerkers, met een passie om mensen te helpen en te adviseren.

Image
Image
Image

Onze experten staan voor je klaar
met persoonlijk advies

Maak hier je afspraak