Samenwerking kantoor De Keyser & Vahodi

Featured image for “Samenwerking kantoor De Keyser & Vahodi”

Meer dan 30 jaar stond kantoor De Keyser in Kaprijke garant voor kwaliteit, persoonlijke service en eerlijk advies . Met vele van onze klanten bouwden we in de loop der jaren een echte vertrouwensrelatie uit. De financiële wereld werd echter steeds complexer , en vroeg een steeds grotere specialisatie en expertise . Vandaar dat we enkele jaren geleden er voor gekozen hebben samen te werken met kantoor Vahodi, een kantoor uit de streek met dezelfde waarden en normen. Persoonlijk contact met de klant, kwaliteit en een sterke klantrelatie op lange termijn vinden we beiden heel belangrijk.
De overstap naar het kantoor in Beke was niet evident. Veel klanten misten de nabijheid en toegankelijkheid van hun vertrouwd kantoor in Kaprijke, waar ze steeds terecht konden met hun vragen. Voor mezelf, Mieke en Paul was dit eveneens een grote stap. Als zelfstandig uitbater van een AXA kantoor had ik de volledige vrijheid om te beslissen in alles wat er dagdagelijks gebeurde .
Door de kleinschaligheid van ons kantoor was ik betrokken bij alle facetten van de job . Eigenlijk waren wij allrounders op vlak van dagelijks bankieren, beleggingen , verzekeringen , kredieten en successieplanning.

Door de overstap naar een groter kantoor , heb ik mijn weg moeten zoeken en heel wat zaken moeten leren loslaten. Dit was met vallen en opstaan en ging niet altijd van een leien dakje. Maar na 3 jaar kan ik stellen dat ik een kantoor gevonden heb waar ik me ondertussen thuis voel en waar ik 100 procent achtersta. De collega’s en de verantwoordelijken nemen de tijd om te luisteren en proberen rekening te houden met iedereen. Er wordt heel hard gefocust op expertise, bijscholing en het up to date zijn binnen een snel veranderende sector.
Onze klanten kunnen nog steeds rekenen op hun eigen vertrouwde contactpersoon, maar daarnaast hebben we binnenshuis een heel team experten om alle vragen van de klanten te kunnen beantwoorden.

Hoewel de verhuizing aanvankelijk voelde als het verplaatsen van een geliefde plant naar een nieuwe pot, is het duidelijk dat deze plant niet alleen heeft overleefd, maar ook floreert, met dank aan het zorgzame team van Vahodi , de tuiniers van uw financiële welzijn.
Wij zijn klaar voor de toekomst, met een sterk team en een nog grotere expertise.