Wouter van Heule – Verantwoordelijke bank

Featured image for “Wouter van Heule – Verantwoordelijke bank”

Na vijf jaar bij een grote bank te hebben gewerkt, hunkerde ik naar een nieuwe uitdaging in de financiële wereld. Mijn verlangen naar direct klantencontact en het vermogen om hen beter te adviseren bracht me doelbewust naar een kleinere bank. Met het aanbevelingsduwtje van Joakim belandde ik bij Vahodi, en al snel voelde ik dat dit de juiste keuze was.

Na een intense trainingsperiode dook ik direct het klantcontact in en voelde ik meteen het onderlinge vertrouwen groeien. In 2021 begon ik bij Vahodi als vermogensbeheerder, en sindsdien ben ik doorgegroeid naar een leidinggevende positie binnen de bank. De afwisseling tussen het persoonlijke klantcontact en het leiden van mijn team geeft me dagelijks energie en stimuleert me om tot het uiterste te gaan.

Vahodi investeert fors in haar medewerkers, met een scala aan trainingsmogelijkheden en regelmatige teambuildingactiviteiten. Elk kwartaal komen we als team samen voor een lunch of barbecue, en één keer per jaar trekken we er een volledige dag op uit voor een intensieve teambuilding, waarbij we elkaar nog beter leren kennen. Bovendien zijn we allemaal enthousiast over de opening van ons nieuwe kantoor, dat ons nog meer mogelijkheden biedt om onze klanten van dienst te zijn en ons team nog hechter te maken.

Bij Vahodi staat de groei en ontwikkeling van haar medewerkers voorop, waardoor iedereen de kans krijgt om zich binnen zijn of haar vakgebied te ontplooien.