Xavier: GOAX

Featured image for “Xavier: GOAX”

Waarom heeft u voor Vahodi gekozen:

Toen ik VAHODI toevallig binnenstapte voor de eerste maal, was mijn eerste contacten met hun medewerker Patricia en haar support op mijn vragen als nog geen klant zijnde, de doorslag om snel vaarwel te zeggen mijn vorige bank en bij VAHODI klant te worden. Deze beslissing heeft met tot op vandaag nog geen dag teleurgesteld.
Als je het bankieren van vroeger gewoon bent, het bankieren waar een bankmederwerker er net is om jou te helpen als klant en niet als een nummer of virtueel gerelateerd object, dan zal je mijn beslissing zelf kunnen ervaren.

Omschrijf uw samenwerking met Vahodi in 3 woorden

  • Polyvalent bankieren en verzekeren - heel betrouwbaar om hen je gespaarde geld toe te vertrouwen - uiterst klantgericht.
  • Polyvalent – Betrouwbaar – Professioneel
  • VAHODI staat voor duurzaamheid en een jarenlange toekomstige samenwerking.

Waarom zou u VAHODI aanraden bij uw vrienden?

VAHODI staat voor duurzaamheid en een jarenlange toekomstige samenwerking.
Met je spaargeld gaan ze vakkundig en zorgzaam om en niet vanuit het belang van de bank of maatschappelijke aandeelhouders, maar in rendement voor de klant.
Met je verzekering behoeften, bedienen ze je perfect op maat binnen je eigen noden en verwachtingen, is het nu je huis, je auto of je bedrijf.
Met je bijkomende administratieve bankgerelateerde vragen en problemen, ook daar zorgen ze voor jou als klant.
Elk van hen is professioneel in zijn vakgebied en ze zien jou nog steeds als klant. En oprecht… het zijn nog steeds geen AI robots.
Vertrouwen en Service dragen ze hoog in hun vaandel.